Maksujen maksaminen

Tiivistetyt ohjeet kaikenlaisten maksujen maksamiseksi:

  1. Otavaeltajien tiliyhteys on FI57 1309 3000 2063 42 (Nordea Otaniemi).
  2. Käytä aina annettua viitenumeroa.
  3. Yhdistä useammat yhtäaikaiset maksut aina yhdeksi maksutapahtumaksi.

Lue alta tarkemmat ohjeet.

Viitenumeron käyttäminen maksuissa

Kunkin partiotapahtuman osallistumismaksulla on aina oma yksilöllinen viitenumeronsa. Viitenumero kerrotaan aina maksuohjeiden yhteydessä. On tärkeää, että käytät aina oikeaa viitenumeroa, jotta maksut voidaan kohdistaa oikein. Lisäksi pankki perii viitteettömistä maksuista aivan turhan ylimääräisen palvelumaksun, minkä haluamme tietenkin välttää.

Jos sinulla on yhdellä kertaa useampi maksu maksettavanasi, yhdistä maksut aina yhdeksi maksutapahtumaksi käyttäen euromääräisesti suurimman maksun viitenumeroa. Näin säästämme pankkikuluissa. Samalla mielellään lähetä sähköpostia taloudenhoitajalle tai omalle johtajallesi kertoen mitkä kaikki maksut kyseiseen maksutapahtumaan liittyy.

Vakiona pysyviä Otavaeltajien maksujen viitenumeroita ovat:

Maksu Viitenumero Määrä
Liittymismaksu 3900 30 €
Purjehdusmaksut 11002
Avustukset 1300
Joulukalenterit 5500 10€/ kalenteri
Lippukunta-anorakki 2600
Avainpantti 2820 10 €

Jos huomaat jonkin vakiona pysyvän maksutyypin viitenumeron puuttuvan listasta, kerrothan siitä taloudenhoitajalle!

Johtajille: viitenumeron luonti

Kunkin maksun viitenumero perustuu siihen liittyvän tapahtuman ensimmäiseen päivämäärään. Viitenumero lasketaan antamalla jollekin netistä löytyvälle viitenumerolaskurille päivämäärä muodossa VVVVKKPP, missä VVVV on vuosi nelinumeroisena, KK on kuukausi kaksinumeroisena ja PP on päivä kaksinumeroisena. Kun painat "Laske", sivu antaa sinulle oikean viitteen.

Esimerkki: Talviretki pidettiin 22.-24.1.2010. Viitenumerolaskurille annettiin täten 20100122. Painamalla "Laske", saatiin tulokseksi 201001222.