Uutiset‎ > ‎

Adventtikalenterit tulevat taas

lähettänyt Ada Segerstam 20.10.2015 klo 1.44
Lokakuun lähestyessä loppuuan on taas aika ryhtyä myymään partiolaisten perinteisiä adventtikalentereita. Myös tänä vuonna Otavaeltajat osallistuvat perinteiseen joulukampanjaan, jolla rahoitetaan sekä Suomen Partiolaisten että yksittäisten lippukuntien toimintaa.

Tänä vuonna adventtikalenteri maksaa 7€, ja jokaisesta myydystä kalenterista lippukunta saa 2,90€. Otavalla tämä raha käytetään suurimmaksi osaksi kolovuokraan, jotta meillä olisi jatkossakin hyvä ja laadukas tila missä kokoontua.

Viime vuonna Otavaeltajat myivät noin 950 kalenteria. Kalentereita voi jokainen myydä tuttavilleen, sukulaisilleen tai vaikka sitten ovelta ovelle. Myös ryhmät/laumat osallistuvat toiminnallaan adventtikalentereiden myyntiin. 

Adventtikalentereita saa nyt kololta myyntiä varten. Kalentereita saa omalta johtajaltaan erillistä lupalappua vastaan, jossa on myyjän nimi, ryhmä, sekä kaikilla alle 15 vuotiailla vanhempien allekirjoitus. Lupalapusta löytyy myös ohjeet kalenterien tilitykseen. Lupalapun löydät tämän viestin liitteestä.

Ensimmäisellä kerralla voi ottaa max 12 kalenteria myytäväksi. Myöhemmillä kerroilla kalenterien määrälle ei ole rajoituksia. Huomioithan kuitenkin ottaessasi kalentereita myyntiin, että voit palauttaa niistä vain puolet takaisin lippukunnalle. Sudenpennut saavat kuitenkin tarvittaessa palauttaa yli puolet ottamistaan kalentereista, mikäli eivät saa niitä myytyä. Seikkailijat ja sitä vanhemmat joutuvat korvaamaan tämän rajan yli menevät kalenterit itse. Myös kaikki vahingoittuneet kalenterit joutuu korvaamaan itse, joten ollaan siis tarkkoina kalentereiden käsittelyssä!

Adventtikalenterien myynnissä tarvitaan myös teidän vanhempien apua. Etenkin sudenpentujen ja seikkailijoiden olisi hyvä käydä läpi vanhempien kanssa myynnin vaatimaa kohteliasta käytöstä ja reipasta asennetta! Vanhemmat myös saavat osallistua adventtikalentereiden myymiseen itse vaikkapa työpaikoillaan. Yritykset voivat ostaa kalentereita esim.joulutervehdykseksi asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Mikäli kalentereja haluaa ostaa yrityslahjoiksi, kannattaa olla yhteydessä lippukunnanjohtajaan tai joulukamppanjan päällikköön

Tänäkin vuonna myyjille jaetaan palkintoja! Jokainen joka on saanut myytyä 12 adventtikalenteria palkitaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisten tonttumerkillä. Yli 100 kalenteria myyneet palkitaan kultaisella tonttumerkillä. Otavaeltajien sisäisiä palkintoja ovat kämppä-vuoro parhaalle ryhmälle, sekä palkinto parhaalle sudenpennulle ja koko lippukunnan parhaalle myyjälle.

Ohessa liitteenä Suomen Partiolaisten julkaisema tietoisku kaikille myyjille sekä lupalappu samassa tiedostossa.
 
Adventtikalentereihin liittyvissä kysymyksissä voit rohkeasti ottaa yhteyttä omaan johtajaan tai lippukunnan joulukamppanjapäällikköihin Jaakko Vierijärveen ja Leo Mülleriin. 

Ċ
Ada Segerstam,
20.10.2015 klo 1.44
Comments