Uutiset‎ > ‎

Itsenäisyyspäivän juhla 6.12. klo 13 Otakappelissa/ Independence Day Celebration on 6 Dec at 1 pm in Otakappeli

lähettänyt Ada Segerstam 8.11.2016 klo 12.25
Tervetuloa viettämään Otavaeltajien itsenäisyyspäivän juhlaa 6.12. klo 13 Otakappeliin (Jämeräntaival 8). Paikalle ovat lämpimästi tervetulleita kaikki Otavaeltajat perheineen. Juhlallisuudet kestävät noin 1,5 tuntia.

Itsenäisyyspäivän juhlassa kuullaan partiolupauksia sekä jaetaan ansio- ja suoritusmerkkejä ansioituneille partiolaisille. Ryhmät ovat valmistelleen lisäksi ohjelmaa juhlaan osallistuvien iloksi. Kahvi- ja glögitarjoilun ohessa on pientä ohjelmaa ja kuulumisten vaihtamista johtajien ja partiokavereiden kanssa.

Juhlien tarjoilut järjestetään yhteisvoimin. Jos haluat kantaa kortesi kekoon, voit tuoda juhlaan pientä purtavaa. Jos osallistut tarjoiluiden tekoon, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeessa. Merkitse tuomisiisi mahdolliset allergiatiedot. Lippukunnan johtajisto hoitaa paikalle glögit, kahvit ja teet.

Ota juhlaan mukaan omat astiat! Partiolaisilla juhla-asuna on partio- tai sudenpentupaita, partiohuivi ja tummat housut tai hame.

Ilmoittaudu viimeistään 28.11. maanantaina täällä, jotta osaamme varata juhlaan oikean määrän tarjoiluja ja muita materiaaleja.

----
In English: Otavaeltajat's traditional Independence Day Celebration will be held on 6 Dec at 1pm in Otakappeli (Jämeräntaival 8). All members of Otava and their friends and family are warmly welcomed. The even lasts about 1,5h. Please sign up by 28 Nov here: https://goo.gl/forms/Tg9jqXV8Ui4c4RC23. Feel free to bring food to share! Scouts are excpected to wear necker and uniform.
Comments