Uutiset‎ > ‎

Kohtaaminen 26.4.

lähettänyt Ada Segerstam 8.4.2015 klo 11.20

Lähdethän sunnuntaina 26.4. partioviikon huipentavaan tapahtumaan Kohtaamiseen? Kohtaaminen on partiokevään kohokohta, joka kerää yhteen tuhansia huivikauloja. Myös huivittomat perheenjäsenet ja kaverit on kutsuttu mukaan!

Aamupäivän sudenpennut ja seikkailijat pitävät hauskaa ja tutustuvat eläimiin Korkeasaaressa ja tarpojat, samoajat ja vaeltajat seikkailevat Helsingin keskustan kaupunkiseikkailussa. Puolen päivän aikaan tapaamme Suvilahdessa partiofestareilla.

 

Sudenpentujen ja seikkailijoiden ohjelma alkaa Korkeasaaressa klo 9.00, ja tarpojat, samoajat ja vaeltajat kokoontuvat Kansalaistorille Helsingin keskustaan klo 9.30. Paikalle saavutaan itsenäisesti, jollei ryhmä sovi toisin - tapaamispaikoista tulee lisätietoa lähempänä tapahtumaa. Korkeasaareen menijät, suosittehan yhteiskyytejä tai julkisia, ja kaupunkiseikkailijat julkista liikennettä! Sudenpennut ja seikkailijat kulkevat Korkeasaaressa 4 - 6 lapsen ryhmissä, joiden mukana on aikuinen. Kaupunkiseikkailun osallistujat seikkailevat omissa vartioissaan. Aamupäivän tapahtumapaikoista siirrytään Suvilahteen tilauskuljetuksella. Tuhansien ihmisten partiofestarit päättyvät Suvilahdessa noin klo 15.30, minkä jälkeen palataan kotiin omin kyydein (tarkempi paikka myöhemmin), jollei ryhmä sovi muuta. Johtajia odottavat vielä illalla kiitosbileet Suvilahden Kattilahallissa klo 18 - 21.

 

Vanhemmat, sisarukset ja kaverit ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan. Täytäthän jokaisesta perheen osallistujasta oman ilmoittautumislomakkeen.

Ilmoittaudu Kohtaamiseen 15.4. mennessä osoitteessa 
http://goo.gl/forms/hycyTtcycbKohtaamis-päivän hinta on kaikille osallistujille 16 €, ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä eli 15.4. mennessä lippukunnan tilille 130930-206342 viitteellä 2015 04260.

 

Lisätietoja saa Otavan Kohtaamis-yhteyshenkilö Annalta (anna.voutilainen@papa.partio.net) 10.4. asti, omalta johtajalta, nettisivuilta http://purkki.partio.fi/kohtaaminen sekä Facebookista.

Comments