Uutiset‎ > ‎

Roihu 2016 ilmoittautuminen

lähettänyt Ada Segerstam 7.12.2015 klo 12.12
Tekstiin lisättävä kuva 1
Otavan jäsenrekisteri on saatu suurilta osin kuntoon, ja nyt on siis aika ilmoittautua kesän suurimpaan partioelämykseen. Finnjamboree Roihu järjestetään Evolla 20.-28.7. Leiri on suunnattu tarpojille, ja sitä vanhemmille partiolaisille. Otava muodostaa Roihulla yhden leirilippukunnan Hakasiskojen, Kelotyttöjen  ja Kelovartijoiden kanssa. 

Roihun leirimaksu määräytyy myöhemmin osallistujamäärän mukaan, mutta on noin 220-240€. Maksut laskutetaan huhtikuussa 2016. 

Myös ei-vielä-partiolaiset ovat tervetulleita Roihulle! Ottakaa siis kaverit ja sisarukset mukaan kesän siisteimpään seikkailuun! Finnajmboreelle odotetaan yli kymmentätuhatta partiolaista ja ei-vielä-partiolaista Suomesta ja ulkomailta. 

Ilmoittautuminen tapahtuu käyttäen jäsenrekisteri Kuksaa. Ilmoittatumislikki ja -ohjeet löytyvät tämän linkin takaa: Roihu 2016 – Ilmoittautuminen on alkanut! | Roihu 2016 eli osoitteesta http://roihu2016.fi/ilmoittaudu. Ilmoittautminen loppuu 24.1. ja ilmoittautumisen voi maksutta perua 31.3. asti. 

Koko Otavan johtajisto on jo ihan liekeissä Roihusta, tulkaa kaikki mukaan! Mikäli teillä herää jotain kysymyksiä Roihusta, olkaa yhteydessä lippukunnnan Roihu-vastaavaan Adaan. Jos jokin Kuksaan liittyvä asia askarruttaa, laittakaa viestiä jäsenrekisterinhoitaja Maxille. Heidän yhteystietonsa löytyvät kaikille tarpojaryhmien ja sitä vanhempien ikäkausien listoille lähetetystä sähköpostista. 

Comments