Uutiset‎ > ‎

Syyspamaus 30.8 klo 10-15!

lähettänyt Anna Pekonen 18.8.2020 klo 7.20

Tervetuloa aloittamaan syksyn partiokautta Otavaeltajien yhteisen Syyspamauksen merkeissä. Tänä vuonna pääsemme kisaamaan leikkimielisessä partiotaitokilpailussa sunnuntaina 30.8. klo 10-15. Tässä kilpailussa valttia ovat paitsi paalusolmun kiemurat ja partiohistoria, ennekaikkea nokkeluus ja yhteistyö. Tapahtuma järjestetään Tapiolassa kolon pihapiirissä ja sen lähiympäristössä.


Tapahtumaan ilmoittaudutaan viimeistään keskiviikkona 19.8. Kuksan kautta. Myös perheenjäsenet ovat tervetulleita osallistumaan. Partiolaiset osallistuvat tapahtumaan pääsääntöisesti oman ryhmänsä mukana ja perheet osallistuvat aikuisista ja sisaruksista koostuvissa vartioissa. Ilmoitathan jokaisen perheen partiolaisen omalla lomakkeellaan, muut perheestä osallistuvat ilmoitetaan vain yhden partiolaisen lomakkeella.


Tapahtuma alkaa klo 10 kolon pihalla ja leikkimielinen kilpailu kestää klo 14 saakka. Klo 14 alkaen vietämme yhteistä palkintojen jakoa ja syyskauden avausta. Vanhemmat ja sisarukset voivat halutessaan osallistua myös vain tähän ohjelmaan.


Ilmoittautuneille lähetetään lähempänä tapahtumaa tarkempi ohjeistus varusteluetteloineen. Jokainen tarvitsee kuitenkin mukaan omat lounaseväät, iltapäivällä on kaikille tarjolla kahvit ja pientä makeaa.


Taphtumassa huomioidaan Suomen Partiolaisten ohjeistus korona-virukseen liittyen, osallistuthan vain täysin terveenä. Tapahtuma järjestään kokonaan ulkona, varaudu siis säänmukaiselle varustuksella. Normaalista poiketen kokoonnumme väljästi ja jokainen omalta osalta huolehtii riittävistä turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta. Keskutelettahan aiheesta partiolaisenne kanssa jo etukäteen.


Lisätietoa tapahtumasta voit kysyä Oili Annilalta (oili.annila(a)gmail.com).


Tervetuloa mukaan starttaamaan Otavaeltajien partiosyksy!


Partioterveisin

Otavaeltajien johtajisto

Comments